Окупанти хочуть побудувати нову залізницю у Крим через Маріуполь, Бердянськ та Мелітополь, - Федоров

Окупанти хочуть побудувати нову залізницю у Крим через Маріуполь, Бердянськ та Мелітополь, - Федоров

Російські окупанти мають намір збудувати нову гілку залізниці у захоплений Крим у "глибокому тилу". Про це заявив мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, загарбники хочуть з'єднати рф та Кримський півострів через великі міста поблизу узбережжя Азовського моря. Це, на думку Федорова, свідчить про те, що окупанти готуються до неминучих втрат своїх логістичних шляхів. 

"На росії анонсували будівництво нової гілки залізниці у "глибокому тилу". Вона має намір об’єднати рфію та Крим через великі міста поблизу узбережжя Азовського моря: Маріуполь, Бердянськ і Мелітополь", - зазначив Федоров.

Разом з тим він додав, що Кримський міст виявився не надто надійним, а залізниця, яка проходить поблизу Токмака, знаходиться під ризиком ліквідації.

"Традиційно для "надійного" перекидання важкого озброєння та особового складу окупанти прикриваються мирними мешканцями", - додав мер Мелітополя.

Як повідомляли "Ми-Україна", голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що Кримський міст для росіян залишається основним шляхом сполучення з рф.

Головне