Окупанти грабують промислові об’єкти на Запоріжжі, - Центр нацспротиву

Окупанти грабують промислові об’єкти на Запоріжжі, - Центр нацспротиву

Окупанти грабують промислові об’єкти на Запоріжжі. Про це повідомив Центр нацспротиву.

Росіяни вивозять із заводів лом й відправляють його в рф через порт у Бердянську. Грабунок відбувається "підрядниками" під наглядом солдатів ЗС рф.

"Це і є справжня мета окупації – ресурси, грабіж ат мародерство з подальшим нав’язуванням "російської культури", переписування історії та знищення самоідентифікації місцевого населення", - зауважують у ЦНС.

Нагадаємо, британський есмінець збив дрон під час супроводу торгового судна. Про це повідомив міністр оборони Грант Шаппс.

Есмінець Великої Британії збив ракетою Sea Viper, ймовірно, безпілотник, який намагався атакувати торгове судно в Червоному морі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ситуація навколо Авдіївки незмінно залишається складною. Ворог підтягує додаткові сили на вказаний напрямок, розповів в ефірі марафону "Єдині новини" керівник служби зв'язків з громадськістю 47-ї окремої механізованої бригади "Маґура" (47 ОМБр) Дмитро Лазуткін

"Резерви у них є. Вздовж всієї лінії фронту доволі багато вони накопичили військ, тому підтягують їх з навколишній ділянок. Особливого виснаження ворога не спостерігається при тому, що знищується і жива сила, і техніка у великій кількості", - зазначив він.

Головне