Окупанти чотири рази за добу штурмували Кринки

Окупанти чотири рази за добу штурмували Кринки

У районі населеного пункту Кринки на Херсонщині ворог здійснив чотири штурми, але, зазнавши втрат, був змушений відступити на вихідні позиції. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

На Оріхівському напрямку зафіксовано одну невдалу спробу штурму з боку противника. 

Окупанти продовжують тиснути на українські позиції, використовуючи широкий спектр засобів - від артилерійських обстрілів та авіаційних ударів до масованого застосування ударних дронів різних типів. За минулу добу в операційній зоні Сил оборони півдня зафіксовано проліт 255 розвідувальних БпЛА противника.

"Продовжуючи терор мирного населення прифронтових територій Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської областей, ворог застосував 253 FPV-дрони, вісім  ударних БпЛА типу “Ланцет”, та скинув з БпЛА різних модифікацій 260 осколкових боєприпасів", - йдеться у зведенні. 

Російські загарбники не полишають намір відтіснити підрозділи Сил оборони із зайнятих позицій. Своєю чергою, українські захисники щодня ведуть контрбатарейну боротьбу та відбивають ворожі штурми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втрати ворога: за добу ЗСУ знищили майже 1200 окупантів, 16 танків та 57 артсистем

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо вранці 3 липня масовано атакувало Україну із застосуванням ракетного озброєння та дронів-камікадзе. Агресор випустив сім ракет - три "Іскандери-К" та чотири Х-59, а також п'ять "шахедів". Основним напрямком удару стала Дніпропетровська область. У Дніпрі прогриміло близько десятка вибухів. Наразі відомо про чотирьох загиблих та вже 34 постраждалих.

 

 

 

Головне