Окупанти били по Запоріжжю 288 разів за добу – під вогнем було дев'ять населених пунктів

Окупанти били по Запоріжжю 288 разів за добу – під вогнем було дев'ять населених пунктів

Протягом минулої доби російські окупаційні війська здійснили 288 атак на дев'яти населених пунктів регіону. Про це повідомили за даними Запорізької обласної військової адміністрації.

Інтенсивність обстрілів свідчить про продовження агресивних дій противника на цьому напрямку.

Найбільш постраждалими виявилися Степногірськ, Гуляйполе, Мала Токмачка та Левадне, які зазнали п'ять авіаударів. Крім того, окупанти масово застосовували безпілотні літальні апарати: 263 атаки БПЛА були зафіксовані в Лобковому, Приморському, Гуляйполі, Новоандріївці, Роботиному, Малій Токмачці, Малинівці та Левадному.

Ворог також використовував реактивні системи залпового вогню, завдавши чотири удари по Роботиному та Малій Токмачці. Артилерійські обстріли були найбільш численними – 116 разів російські війська відкривали вогонь по території Лобкового, Гуляйполя, Новоандріївки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Левадного.

За повідомленням ОВА, внаслідок атак було зафіксовано 14 випадків руйнувань житлових будинків та об'єктів інфраструктури. На щастя, обійшлося без людських жертв.

Нагадаємо, речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук переконаний, що росіяни і надалі намагатимуться просуватися біля Часового Яру

Як писали "Ми-Україна" раніше, росія здійснила масштабну повітряну атаку на Україну та використали 136 дронів-камікадзе та дві ракети.

Головне