Окупанти били по району житлової та цивільної забудови у Харкові

Окупанти били по району житлової та цивільної забудови у Харкові

Армія рф завдала удару по цивільній інфраструктурі Харкова, унаслідок чого пошкоджено приватний будинок. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

"На цей час знаємо про один пошкоджений будинок, інформація щодо постраждалих наразі уточнюється. На місці працюють усі відповідні служби, обстежують район прильотів", - йдеться у повідомленні. 

Своєю чергою голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов також підтвердив, що окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова. Інформація щодо постраждалих не надходила.

О четвертій ранку в місті оголошували повітряну тривогу, майже одразу у місті пролунали перші вибухи.

Нагадаємо, внаслідок пожежі у багатоквартирному будинку у Харківській області у понеділок, 22 січня, у квартирі загинуло три людини.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області у Telegram-каналі. Як зазначається, повідомлення про займання до Служби рятувальників "101" надійшло 22 січня о 18:20. Згідно з ним, у селищі Краснопавлівка Лозівського району Харківської області загорілась квартира на першому поверсі багатоквартирного двоповерхового житлового будинку.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська у понеділок, 22 січня, вдарили артилерією по місту Куп'янськ, що в Харківській області. Внаслідок цього одна особа загинула.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі. За його словами, ще одна людина під час атаки була поранена.

 


 

Головне