Окупанти активно шукають членів українського підпілля на ТОТ

Окупанти активно шукають членів українського підпілля на ТОТ

Російські загарбники активно шукають членів українського підпілля на тимчасово окупованих територіях, аби взяти під контроль ситуацію на захоплених землях. Українців просять бути обережними, щоб не потрапити в небезпечне становище.

Про це повідомив Центр національного спротиву. Як зазначається, одним зі способів росіян в окупованих регіонах вже був зафіксований - наразі окупанти можуть моніторити вподобання патріотичних українських сторінок у соціальних мережах.

Таким чином вони намагаються вирахувати серед них місцевих мешканців тимчасово окупованих територій та притягнути їх до "відповідальності".

У Центра нацспротиву закликали українців в окупації зберігати пильність і не наражати себе та своїх близьких зайвий раз на небезпеку.

Нагадаємо, росія використовує дітей на тимчасово окупованих територіях для героїзації своєї війни. Українських школярів під "диктовку" вчителя примушують писати листи окупантам. Російська пропаганда спотворює розум й не має меж етичності, розповіли в Центра нацспротиву, відтак росіяни використовують дітей на окупованих територіях для прославлення війни.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, окупаційна армія російської федерації ставить на облік все чоловіче населення на тимчасово окупованих територіях Запорізької області для подальшої мобілізації їх на передову. За словами мера Мелітополя Івана Федорова, українці масово відмовляються йти у так звані добровольчі батальйони, але "унікуми" були.

Головне