Окупантам на Луганщині забракло пального,- Лисогор

Окупантам на Луганщині забракло пального,- Лисогор

Не підконтрольні ворогу частину Луганської області Сили оборони України знищили стратегічний запас пального окупантів. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.

Він згадав про останні випадки із "прильотами" дронів по ворожих нафтобазах, які розташовуються у Луганську та Ровеньках. Завдяки влучанням росіяни втратили спроможність тривати суттєві обсяги нафтопродуктів в одному місці.

В ОВА зазначили, що пальне в так звану "ЛНР" завозять, але потреби перевищують наявні обсяги

"Тепер нестачу відчутно ще більше. Й стратегічного запасу вже немає", - констатував Лисогор.

Російське окупаційне військо продовжує завдавати вогневого ураження по населених пунктах Луганщини. Минулої доби агресор накривав з артилерії та мінометів Невельське, Стельмахівку та Куземівку. З авіації противник бив по  Твердохлібовому та Білогорівці.

Нагадаємо, пізно ввечері 10 травня на окупованій Луганщині прогримів вибух. Це сталося у Ровеньках, куди "прилетіло" по нафтобазі. Відомо по як мінімум трьох загиблих та сімох постраждалих. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські НПЗ та нафтобази в різних регіонах країни регулярно зазнають шкоди від атак дронів. Так, 12 травня на Волгоградському нафтопереробному заводі в росії виникла пожежа після того, як на його територію впав безпілотник. У  Калузькій області рф вночі 10 травня горів НПЗ "Перший завод"

Головне