Одеський будинок артистів цирку повернули у власність держави

Одеський будинок артистів цирку повернули у власність держави

Одеський будинок артистів цирку повернули у власність держави. Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора.

У Приморському районному суді Одеси довели факт незаконного вибуття з державної власності однієї з будівель Одеського державного цирку. Суд виніс та повернув до державної власності Одеський будиннок артистів цирку загальною площею 2104 квадратних метрів вартістю 81,5 мільйонів гривень.

У 2018 році без дозволу Міністерства культури перейшла з державної у приватну власність на підставі незаконних рішень держреєстраторів.

Будівля артистів цирку була побудована у 1961.

Нагадаємо, Міноборони Чехії розсекретило дані про військову техніку, яку передали Україні. Чехія передала Україні танки, БМП і самохідні гаубиці радянського виробництва, а також сучасне озброєння, в тому числі авіатехніка на загальну суму 241,5 мільйона євро.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Володимир Зеленський провів Ставку на якій обговорив стратегію захисту Херсону, воєнний бюджет на наступний рік та ситуацію на фронті.

Президент заслухав звіти командувачів про ситуацію на фронті на ключових напрямках: Куп’янський, Бахмутський, Авдіївський, Мелітопольський та лівобережжя Херсонщини.

 

Головне