Очільник МЗС Дмитро Кулеба відвідає Китай

Очільник МЗС Дмитро Кулеба відвідає Китай

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба їде з візитом до Китаю. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Візит глави МЗС України запланований з 23 по 25 липня. Передбачається, що в ході зустрічей та переговорів українська та китайська сторони обговорять поточний стан двосторонніх відносин та перспективи їх подальшого розвитку.

"Під час зустрічей і переговорів сторони проведуть обмін думками щодо актуального стану та перспектив розвитку двосторонніх відносин", — повідомили в українському МЗС.

Головною темою обговорень стане пошук шляхів припинення російської агресії та можливої ролі Китаю у досягненні сталого і справедливого миру, повідомили в МЗС.

Нагадаємо, ФСБ росії висунула звинувачення проти Романа Машовця, заступника керівника Офісу президента України, у нібито організації терористичного акту на території анексованого Криму в 2023 році. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на ЦОС ФСБ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, двоє тяжкохворих маленьких пацієнтів з київської лікарні "Охматдит", яка постраждала від російського ракетного удару 8 липня, були евакуйовані на лікування до Австрії. Про це повідомив федеральний канцлер Австрії Карл Негаммер.
 
 

Головне