Обвал мосту на Рахівщині: поліція відкрила кримінальне провадження

Обвал мосту на Рахівщині: поліція відкрила кримінальне провадження

В селі Кваси Рахівського району троє людей провалилися на підвісному мості та впали на берег. На місці події працювала слідчо-оперативна група місцевого райвідділу поліції.

Про це йдеться в повідомленні поліції.

Потерпілих каретою швидкої було госпіталізовано з місця події. Проте одна з них, 55-річна, померла дорогою до лікарні. Ще двоє з різними травмами перебувають на лікуванні.

Поліцейські за цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація події – стаття 288 (Порушення нормативно-правових актів, норм і правил, що стосуються убезпечення дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

У справі триває досудове розслідування, проводяться слідчі дії.

За даними МВС, медикам не вдалося врятувати 54-річну жінку.

“Попри старання медиків 54-річна постраждала померла у автомобілі “швидкої”. Ще двох жінок, 1986 року народження, госпіталізовано до лікарні. Після надання допомоги одну з постраждалих медики відпустили до місця тимчасового проживання для амбулаторного лікування”, – додали у Міністерстві внутрішніх справ.

Нагадаємо, з китайської провінції Хебей через масштабні повені та підтоплення, викликані сильними опадами, евакуювали понад 1,2 мільйона жителів. 

Значна частина евакуйованих, а саме 857 тисяч осіб, це в’язні та затримані особи.

До евакуації людей залучили близько 26 тисяч рятувальників. Всього в в Хебеї працюють майже 5 тисяч рятувальних команд, у складі яких понад 100 тисяч осіб.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, суд обрав запобіжний захід для Трампа.

Головне