Обвал Дегтярівського мосту: будівельна компанія взяла всю відповідальність на себе

Обвал Дегтярівського мосту: будівельна компанія взяла всю відповідальність на себе

Будівельна компанія взяла на себе всю відповідальність за обвал Дегтярівського мосту. Про це повідомила група компаній RDS.

"Під час виконання монтажу 7-ї балки в проєктне положення – вона втратила свою стійкість. При падінні було задіто частину вже змонтованої конструкції, що призвело також до порушення її стійкості та падіння інших 6-ти балок прогонової будови", – заявили в компанії.  

Враховуючи ситуацію, яка склалася, усунення всіх недоліків буде здійснюватись за рахунок групи компаній RDS, пообіцяв підрядник. Держбюджет не понесе збитків.

Роботи виконувалися згідно графіку, однак через необхідність усунення недоліків, термін введення в експлуатацію розв’язки збільшиться, зауважили будівельники.

Нагадаємо, російські окупаційні війська у неділю, 1 жовтня, скинули на Херсонщину 10 авіабомб, в результаті постраждало щонайменше четверо людей.

У Станіславові під час атаки рф постраждало четверо людей, ще одна особа перебуває під завалами. Варто зауважити, що в місті зникла електроенергія.

“Вранці 1 жовтня ворог обстріляв околиці Херсона, зникло світло, але енергетики вже працюють на місці обстрілу”, – йдеться в повідомленні.

Як писав “Ми-Україна” раніше, через обстріли Херсонщини загинуло троє людей, ще п’ятеро постраждали. 

Головне