Обстріли Запоріжжя: за добу область пережила 177 ударів

Обстріли Запоріжжя: за добу область пережила 177 ударів

Армія рф за минулу добу завдала 177 ударів по дев’яти населених пунктах Запорізької області. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Внаслідок обстрілів руйнувань зазнали житлові будинки та об’єкти цивільної інфраструктури. Цивільне населення області не постраждало - поранених або загиблих немає.

Обстріли Запорізької області 13 жовтня

  • За словами Федорова, окупанти здійснили чотири авіаційних удари по Темирівці.
  • 84 БпЛА різної модифікації атакували Лобкове, Гуляйполе, Новоандріївку, Новоданилівку, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Левадне.
  • 82 артобстріли завдано по території Лобкового, Гуляйполя, Новоандріївки, Новоданилівки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Левадного.
  • Сім обстрілів з РСЗВ накрили Лобкове, Новоданилівку та Малу Токмачку.  

Нагадаємо, станом на ранок 14 жовтня, за даними ВМС ЗС України, у Чорному морі зафіксовано два військових кораблі рф, споряджені ракетним озброєнням. Потенційний залп становить до восьми крилатих ракет “Калібр". В Азовське море, як і до цього, противник свій флот не виводить.

Як інформував “Ми - Україна” раніше, російські війська 13 жовтня вкотре відкривали вогонь по Донецькій області. В результаті обстрілів троє людей загинуло та ще стільки ж - отримали поранення. Для ураження окупанти застосовували ствольну та реактивну артилерію.

Головне