Обстріл Запоріжжя: у лікарнях перебувають п'ятеро людей, двоє у важкому стані

Обстріл Запоріжжя: у лікарнях перебувають п'ятеро людей, двоє у важкому стані

Внаслідок обстрілу Запоріжжя, який російські окупанти здійснили вдень 1 жовтня, у лікарні перебувають п'ятеро людей, двоє з них - у важкому стані. Про це повідомляє кореспондентка "Ми-Україна" Олена Каптюх. 

Також відомо про одну жертву - загиблому чоловіку було 70 років.

Як зазначають рятувальники, ударом частково зруйновані верхні поверхи та пошкоджений фасад будинку, понівечені 25 автомобілів. Крім того, значних руйнувань зазнали приватні будинки та господарчі споруди в одному із районів міста.

Тим часом в МВС повідомили,  що внаслідок російської атаки до 24 зросла кількість постраждалих. Серед поранених – дві дівчинки дванадцяти та дев’яти років. Ще двох людей вдалося врятувати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріл Херсона: у поліції показали перші хвилини після удару російських окупантів

Нагадаємо, внаслідок російської атаки на Запоріжжя вдень 1 жовтня було суттєво пошкоджено 14-поверховий будинок. За словами кореспондентки "Ми-Україна", рятувальники його обстежують і з'ясовують, чи є загроза обвалення. 

Як повідомляв “Ми-Україна” раніше, російські окупанти зранку 1 жовтня завали удару по центральній частині Херсона. Унаслідок атаки шестеро людей загинули та ще шість зазнали поранень.

 

Головне