Обстріл Одеси: надзвичайники загасили масштабну пожежу, спричинену "прильотом"

Обстріл Одеси: надзвичайники загасили масштабну пожежу, спричинену

Ранковий ракетний удар по Одесі призвів до масштабної пожежі у складських приміщеннях, площа загоряння сягнула 3000 квадратних метрів, створивши серйозний виклик для місцевих рятувальних служб.

Незважаючи на постійну загрозу повторних обстрілів, понад 90 вогнеборців ДСНС кинулися на боротьбу з полум'ям. До ліквідації вогню було задіяно близько 20 одиниць спецтехніки. Також до рятувальної операції було залучення пожежний поїзд "Укрзалізниці".

Голова пресслужби ДСНС Одещини Марина Аверіна в коментарі "Ми-Україна" повідомила, що ситуація ускладнилася через повторний сигнал повітряної тривоги, який пролунав, коли пожежа була майже локалізована. Це значно збільшило час, необхідний для повної ліквідації загоряння.

Пожежу було повністю ліквідовано о 12:11.

Нагадаємо, вранці 24 червня в Одесі прогримів вибух. Незадовго до цього Повітряні сили ЗСУ попередили про ракетну небезпеку та рух двох ракет у бік обласного центру. Сили оборони півдня повідомили, що ворог застосував для ураження дві крилаті ракети, одну з яких подавила ППО. Внаслідок влучання поранень зазнали троє осіб - чоловіки 19, 50 та 58 років.

Як писав "Ми-Україна" раніше, життя двох людей обірвалось 24 червня вранці на Харківщині через російську агресію. Вони загинули через наїзд легковиком на російську протитанкову міну. В салоні автівки перебували чоловік та жінка.

Головне