Обстріл Харківщини: рятувальники дістали з-під завалів двох чоловіків, є загибла

Обстріл Харківщини: рятувальники дістали з-під завалів двох чоловіків, є загибла

Внаслідок обстрілів ворожими авіабомбами у Вовчанську на Харківщині загинула одна людина, ще двох людей врятували з-під завалів. 

Про це повідомляє ДСНС України.

Російські окупанти скинули авіабомби на житлові квартали міста, що призвело до руйнувань десятків приватних та багатоповерхових будинків. Під завалами одного з будинків опинилася родина з чотирьох осіб. 

На місце події негайно прибули рятувальники, правоохоронці та медики. Господарю оселі вдалося самостійно вибратись з-під завалу до при прибуття рятувальників. Рятувальникам вдалося врятувати двох чоловіків, яких потім транспортували до карети швидкої допомоги. На жаль, 50-річна жінка загинула. 

Рятувальники надали постраждалим домедичну допомогу та евакуювали до безпечного місця, де їх передали бригаді екстреної медичної допомоги. 

8 травня у Харкові окупанти завдали удару по стадіону. Від російського удару постраждали троє дітей. Тип озброєння, використаного у цьому нападі, не встановлено, але це могли бути зенітні ракетні комплекси С-300.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, у прикордонних громадах Харківщини підрозділи Міністерства внутрішніх справ працюють у посиленому режимі.

Головне