Новим головою правління "Укрзалізниці" став Олександр Перцовський

Новим головою правління

Кабінет Міністрів України прийняв рішення про призначення Олександра Перцовського на посаду голови правління АТ "Укрзалізниця". Відповідне рішення було ухвалене за поданням наглядової ради компанії. Термін повноважень нового керівника становитиме три роки. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Перцовський не є новачком в "Укрзалізниці" – він працює в компанії з 2020 року. До цього призначення він обіймав посаду члена правління та відповідав за розвиток пасажирських перевезень.

Попередній голова правління Євген Лященко, який керував компанією з березня 2023 року, залишається в структурі "Укрзалізниці". Він продовжить роботу на посаді члена правління до завершення свого контракту.

Одночасно з призначенням нового керівника відбулися й інші кадрові зміни. Зокрема, 21 жовтня були звільнені з посад членів правління "Укрзалізниці" Володимир Крот, Орест Логунов та Антон Мішин.

Нагадаємо, наглядова рада АТ "Українська оборонна промисловість" призначила Олега Гуляка новим генеральним директором "Укроборонпрому".

Як писали "Ми-Україна" раніше, Андрій Єрмак, керівник Офісу Президента України, повідомив про викриття схеми, яку використовує Кремль для обходу міжнародних санкцій. За його словами, росія застосовує метод "фальшивого транзиту" для отримання заборонених товарів з країн Європейського Союзу.

Головне