Німеччина продовжить підготовку українських солдатів у 2025 році

Німеччина продовжить підготовку українських солдатів у 2025 році

У 2025 році Німеччина продовжить підготовку українських новобранців. У навчанні зможуть взяти участь ще більше військових. Про це повідомив генерал-лейтенант німецької армії Андреас Марлоу.

"Ми отримали більше запитів на навчання, оскільки Україна продовжує мобілізацію, зокрема, на базову підготовку, яка в основному здійснюється Великою Британією", - заявив він.

Україна прагне проводити більшу частину підготовки самостійно, щоб спростити логістику і дозволити військам бути доступними на полі бою в найкоротші терміни. Окрім Великої Британії, підготовку українських військових здійснюють Іспанія та Польща.

Київ прагне проводити більше тренувань самостійно, щоб спростити логістику і дозволити військам бути доступними на полі бою за коротший термін. Іспанія проводить деякі тренування для українських військ, як і Польща.

Німеччина стала центром міжнародної військової підготовки, де інструктори з 14 країн проводять різноманітні тренування. Військовослужбовці навчаються керувати танками та системами протиповітряної оборони Patriot і IRIS-T. Снайпери, інженери, парамедики та оператори дронів удосконалюють свої професійні навички. IT-експерти опановують методи протидії хакерським атакам. Ця програма охоплює широкий спектр спеціальностей, забезпечуючи комплексну підготовку військових кадрів в умовах сучасних викликів.

Нагадаємо, російські окупаційні війська атакували дронами-камікадзе Нововоронцовку, що на Херсонщині. Внаслідок російської агресії пошкоджено карету швидкої допомоги та цивільний автомобіль, водій якого отримав поранення. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) ухвалила важливе рішення стосовно підтримки осіб, які постраждали внаслідок військових дій.
 

Головне