Німеччина підтримала відсторонення російських та білоруських атлетів від міжнародних змагань

Німеччина підтримала відсторонення російських та білоруських атлетів від міжнародних змагань

Німеччина підтримала відсторонення атлетів з росії та Білорусі від міжнародних змагань у будь-якому статусі. Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту України.

"Німеччина чітко висловилася на підтримку нашої позиції – вони підтримують відсторонення атлетів з росії та білорусі від міжнародних змагань та, зокрема, в Олімпіаді, у будь-якому статусі. Це потужний сигнал солідарності та підтримки України!" - йдеться у повідомленні.

Очільник Мінмолодьспорту також запропонував використовувати базу даних спортсменів і тренерів, які підтримують війну, щоб унеможливити їх участь у міжнародних змаганнях.

Нагадаємо, у Сумській області зафіксовано жорстоке і цинічне вбивство брата та сестри з Хотінської громади, яке вчинила ворожа розвідувально-диверсійна група вранці, 27 січня.

Про це повідомляє Сумської ОВА.

Як писали "Ми-Україна" раніше, уночі ворог завдав масованих обстрілів по місту Куп'янськ Харківської області. Через обстріли виникли чотири пожежі у двох житлових будинках та двох гаражах у Купʼянську. Про це повідомили в МВС.

Загальна площя загоряння близько 100 кв.м. Також в результаті нічного обстрілу загорівся приватний житловий будинок в селі Синельникове.

Головне