Нічого мілітарного не зберігали: у Львівській ОВА розповіли про нічну атаку "шахедів"

Нічого мілітарного не зберігали: у Львівській ОВА розповіли про нічну атаку

Під час нічної атаки рф на Львівщину зафіксовано три влучання ворожих дронів у промислові склади. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За його даними, окупанти запустили на Львівщину 18 "шахедів", 15 з них вдалося збити Повітряним силам.

 "За попередньою інформацією, у напрямку нашої області летіло 18 таких дронів. 15 із них Сили ПВК "Захід" збили. Сім збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. Цифри ще можуть трохи змінитися, інформація уточнюється, але навіть зараз можна уявити масштаб атаки і масштаб роботи, яка була у Протиповітряної Оборони області", - зазначив Козицький.

Також він додав, що в результаті російської атаки постраждав 26-річний чоловік - в момент удару він знаходився на складі.

"На жаль, є три влучання у промислові склади у Львові. На щастя, без загиблих. Один постраждалий. Це 26-річний хлопець, який на момент атаки перебував на складі. Його госпіталізували. Він у стані середньої складності. Також на місці була жінка, госпіталізації не потребувала", - повідомив голова Львівської ОВА.

Козицький зазначив, що на складах після атаки сталося загоряння у чотирьох локаціях. 

"Пожежу досі гасять. Хочу наголосити, що це звичайні промислові склади. Нічого мілітарного на них не зберігали", - наголосив Максим Козицький.

Разом з тим він подякував силам ППО, рятувальникам та правоохоронцям за їхню роботу.

Як повідомляли "Ми-Україна", у ніч проти 19 вересня російські окупаційні війська завдали удару по місту Львів безпілотниками, внаслідок чого загорівся дах промислового складу. З-під завалів дістали двох людей, вони живі.

Головне