Нічний обстріл Херсона: загинуло подружжя

Нічний обстріл Херсона: загинуло подружжя

Нічний удар по Херсону 24 грудня забрав життя двох людей. Від ворожого обстрілу загинуло подружжя, ще одна людина отримала ушкодження. 

Як розповів очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, по обласному центру противник гатив з артилерії. 

"Через влучання артилерійського снаряда по житловому будинку постраждала родина. На місці загинув 87-річний чоловік та його 81-річна дружина", - зазначив він. 

Ще одна особа зазнала травмувань, у 54-річного чоловіка діагностовано вибухову травму, контузію та поранення ноги. Допомогу медики йому надали на місці, від ушпиталення херсонець відмовився. 

Прокудін також повідомив про виявлення ще одного тіла під уламками. 

"У Центральному районі міста під час розбору завалів рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка. Його особа встановлюється",  - зазначив він. 

В цілому минулої доби військовослужбовці рф майже 90 разів відкривали вогонь по містах та селах Херсонщини. По області ворог бив зі ствольної та реактивної артилерії, мінометів і танків, а також застосував для ураження авіацію та дрони. Власне по Херсону росіяни випустили 71 снаряд, загалом по області - 425. 

Окупанти навмисно цілили у житлові масиви та об'єкти критичної інфраструктури в обласному центрі. За добу 23 грудня з вини армії рф на Херсонщині загинуло четверо людей, ще дев'ятеро отримали поранення. 

Нагадаємо, агресор у ніч з 23 на 24 грудня знову атакувало Україну ударними безпілотниками. Цього разу противник застосував для ураження 15 "шахедів"

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Мінстратегпромі розповіли, які види дронів вже може виготовляти Україна.

Головне