Несподіваний дзвінок: Гарріс розповіла, як Байден передав їй естафету у гонці за Білий дім

Несподіваний дзвінок: Гарріс розповіла, як Байден передав їй естафету у гонці за Білий дім

Віце-президентка Камала Гарріс розкрила деталі свого несподіваного висунення на пост кандидата в президенти від Демократичної партії. В ексклюзивному інтерв'ю CNN вона поділилася, що дізналася про припинення президентської кампанії Джо Байдена безпосередньо від нього під час особистого телефонного дзвінка 21 липня.

"Моя родина гостювала у нас, включаючи моїх маленьких племінниць, і ми як раз тільки поїли млинці. Сім'я сідала, щоб зібрати пазл, і тут задзвонив телефон, і це був Джо Байден, і він розповів мені про своє рішення. Я запитала його: 'Ви впевнені?' І він сказав: 'Так'. Ось так я про це і дізналася", - розповіла Гарріс.

Вона додала, що президент "ясно дав зрозуміти, що підтримає" її.

Коментуючи своє попереднє публічне відстоювання здатності Байдена служити на посаді ще чотири роки, віце-президентка заявила: "Ні, я анітрохи не шкодую".

"Я думаю, історія покаже багато речей про президентство Джо Байдена. Я думаю, історія покаже, що в багатьох відношеннях воно було перетворюючим", - зауважила вона.

Гарріс підкреслила, що її "перша думка була про нього, чесно кажучи," а не про її власну кандидатуру, коли вона дізналась новину. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна передасть обом кандидатам у президенти США план перемоги, - Зеленський

Як писав "Ми-Україна" раніше, віце-президент Камала Гарріс обігнала Дональда Трампа в низці ключових штатів, згідно з останнім опитуванням Bloomberg News/Morning Consult.  

Головне