Нещасний випадок у Запорізькому цирку: акробати, які зірвались з висоти – діти 15 та 12 років

Нещасний випадок у Запорізькому цирку: акробати, які зірвались з висоти – діти 15 та 12 років

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. 

Як повідомили правоохоронці, під час вистави у цирку двоє гімнастів – 15-річний хлопець та 12-річна дівчина не втримались на канаті, зірвались з 3-метрової висоти та впали на арену.

Через падіння обоє отримали травми різного ступеня тяжкості. Наразі діти у лікарні, загрози їхньому життю немає. Правоохоронці з’ясовують обставини та причини події.

"У свідомості. Знаходяться в реанімації, але ми помістили їх туди про всяк випадок. У дівчинки струс мозку, вона скаржиться на головний біль, а у хлопчика перелам двох стоп. Пошкоджень внутрішніх органів немає", - зазначив иректор Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні Юрій Борзенко.

Нагадаємо, від ранку неділі, 28 квітня, російські окупанти скинули 11 авіабомб на шість населених пунктів Херсонської області. Про це повідомляє очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, втрати російської армії внаслідок повномасштабного вторгнення в Україну становлять близько 450 тисяч осіб, а ще десятки тисяч — дезертували.Про це міністр у справах збройних сил Лео Дочетрі повідомив у відповідь на запит опозиційного депутата від Лейбористської партії Джона Хілі.

 

Головне