Неочікувано: Лукашенко заявив, що терористи з "Крокус Сіті Холлу" тікали у бік Білорусі, а не України

Неочікувано: Лукашенко заявив, що терористи з

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив неочікувану заяву щодо теракту у концертному залі "Крокус Сіті Холл" під Москвою, повідомляє Белта.

Він стверджує, що люди, які здійснили напад, тікали не у бік України, як це заявляє росія, а у бік Білорусі.

За словами Лукашенка, терористи після нападу планувати втекти на автомобілі та сховатися у Брянській області. Однак потім звернули у бік українського кордону, адже "розуміли, що в Білорусь заходити не можна".

"Вони в Білорусь ніяк не могли зайти. Вони це бачили. Тому розвернулися і пішли на ділянку українсько-російського кордону", - заявив Лукашенко.

Також самопроголошений президент Білорусі стверджує, що він обговорив з президентом рф Володимиром Путіним закриття білоруського кордону на прохання російського диктатора.

Ця заява Лукашенка заперечує версію російської влади про те, що нападники на "Крокус Сіті Холл" після теракту відразу ж вирушили у бік України.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Центрі нацспротиву заявили, що росіяни почали перевірку громадян Таджикистану на тимчасово окупованих територіях України через теракт під Москвою.

Головне