Не знайшли роботи в ЄС: прикордонники затримали чоловіків за незаконне повернення в Україну

Не знайшли роботи в ЄС: прикордонники затримали чоловіків за незаконне повернення в Україну

Двоє чоловіків, які деякий час проживали у Німеччині, стикнулися з проблемами з роботою і вирішили нелегально перетнути річку Західний Буг, щоб повернутися до України.

Їх затримали прикордонники Державної прикордонної служби, передає пресслужба відомства.

Прикордонний патруль виявив двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які виявилися братами. Вони намагалися проникнути в Україну, перепливши річку Західний Буг. Обох було знайдено в гідрокостюмах.

За даними Держприкордонслужби, чоловіки проживали у Німеччині протягом кількох років, але з останнім часом мали проблеми з працевлаштуванням. Вони прихопили із собою запас їжі та інструмент для перерізання дротів, що використовується для пройдення прикордонних огорож та інших перешкод.

Обох громадян України притягнули до адміністративної відповідальності і передали справу до суду.

Напередодні прикордонники затримали чоловіків, які збиралися переплисти Тису та втекти з України.

Шестеро порушників збиралися потрапити у Румунію. За незаконний перетин кордону кожен з порушників заплатив посередникам не менше 5000 євро. Їх затримали за 100 метрів від кордону.

Як інформував "Ми-Україна" раінше, на летовищі "Остафьєво", яке знаходиться в російській столиці, у ніч з 25 на 25 квітня вщент згорів ворожий вертоліт Ка-32.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.