Наступна зустріч у форматі "Рамштайн" відбудеться вже 22 листопада

Наступна зустріч у форматі

Наступна зустріч у форматі "Рамштайн" відбудеться вже 22 листопада. Про це повідомили у пресслужбі міністерства оборони Норвегії.

На зустрічі буде присутній глава МО Бйорн Арільд Грам.

У відомстві додали, що глава МО візьме участь у "Рамштайні" в онлайн-форматі зі Стокгольма, де перебуває на зустрічі у форматі країн так званої Північної групи.

Вказано, що в планах - обговорити подальшу військову підтримку України у короткостроковій та довгостроковій перспективі.

Нагадаємо, Україна використовує штучний інтелект для пошуку зниклих безвісти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець. 

Головною темою стало використання штучного інтелекту може допомогти у розв’язання проблем прав людини, гендерної рівності, толерантності й різноманіття. Штучний інтелект розпізнає обличчя та допомагає у пошуку зниклих безвісти громадян України під час війни.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у межах програми освітньої програми DEEP вже понад 12 тисяч українських військовослужбовців та викладачів пройшли підготовку та підвищення кваліфікації. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

У відомстві поінформували, що перший заступник міністра оборони генерал-лейтенант Олександр Павлюк у межах роботи в штаб-квартирі НАТО зустрівся з директором програми DEEP Маріушем Солісом.

Йдеться про підготовку науково-педагогічних працівників, інструкторів та інших фахівців. Триває й підготовка військових на курсах командирів та інструкторів сержантського складу.

Головне