Наступ ЗСУ йде за планом Генштабу, не варто чекати голлівудського розвитку подій, — Подоляк

Наступ ЗСУ йде за планом Генштабу, не варто чекати голлівудського розвитку подій, — Подоляк

Контрнаступ ЗСУ йде за планом Генерального штабу України і українські захисники достатньо ефективно ведуть наступальні операції. На цьому в ефірі "Ми-Україна" наголосив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк.

"Ми маємо найбільшу лінію фронту з часів Другої світової - 1800 км. Наступальні операції йдуть згідно з планом Генштабу ЗСУ. Я з величезним оптимізмом на це дивлюсь, тому що врахуйте кількість зброї, яку росія стягнула", — сказав він.

Подоляк додав, що деяким іноземним партнерам варто перестати "дивитись "Рембо" і чекати на голлівудський сценарій розвитку подій, а краще почитати свої ж підручники з воєнної стратегії.

Нагадаємо, днями військовий аналітик Євген Дикий розповів, що західні ЗМІ наразі ведуть цілу спрямовану кампанію, яка “ховає” наступ Сил оборони та критикує темпи просування українських захисників

“Нас поховали ті самі видання, які півтора року тому давали від трьох днів до трьох тижнів. Саме вони і “визначились” з тим, що наш наступ не вдався. Але тут є ключовий момент: всі їхні автори – цивільні. Це політологи, відставні дипломати, цивільні чиновники. У цьому “хорі” немає жодного військового професіонала”, – пояснив він.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Офісі президента наголосили, що в України немає коридору для домовленостей з рф, вести переговори з агресором ми також не можемо

Головне