Ракетний удар по Миколаєву: в ОК "Південь" показали наслідки атаки

Ракетний удар по Миколаєву: в ОК

Російські окупаційні війська у ніч на 27 квітня обстріляли Миколаїв. В результаті одна людина загинула.

Фото наслідків удару по місту опублікували в ОК "Південь".

Один приватний будинок зруйновано, інший пошкоджено. Також суттєві руйнування отримали житлова багатоповерхівка та історична будівля.

Кількість поранених внаслідок ракетного удару по Миколаєву збільшилась до 23. Наразі на місці працюють рятувальники і поліція.

За попередніми даними, ракетний удар було завдано із застосуванням комплексу С-300.

Нагадаємо, в Україні почалася 428 доба повномасштабної війни з російськими окупантами. Армія рф продовжує наступати на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, де за добу наші захисники відбили 54 атаки. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку.

За вчора, 26 квітня, противник завдав сім ракетних та 39 авіаційних ударів, здійснив 61 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та критичній інфраструктурі населених пунктів.

Підрозділами сил оборони України протягом минулої доби було відбито 54 атаки противника на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.Найзапекліші бої надалі тривають за Бахмут та Мар’їнку.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України показала ексклюзивне відео звільнення 44 українців, яких 26 квітня вдалося повернути з полону окупантів. 

Головне