Наєв про нічну атаку дронів: Намагалася уразити військові та цивільні об'єкти Київщини

Наєв про нічну атаку дронів: Намагалася уразити військові та цивільні об'єкти Київщини

Російські окупанти намагалися вразити під час нічної атаки дронів 16 грудня військові та цивільні об'єкти у Київській і Чернігівській областях. Про це заявив командувач Об’єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв.

"У Північний операційний зоні цієї ночі ворог намагався уразити військові та цивільні обʼєкти ударними БПЛА типу "Shahed" на Київському та Чернігівському напрямках, - йдеться у повідомленні.

Також Наєв додав, що у північних регіонах було знищено 14 дронів окупантів.

"Усі ворожі цілі були знищені. З 14 збитих у Північній операційній зоні - 8 ( а це більше половини) були уражені мобільними  вогневими групами, озброєними великокаліберними кулеметами, переносними зенітно-ракетними комплексами та зенітними гарматами", - зазначив командувач Об’єднаних сил ЗСУ.

Нагадаємо, російські окупанти у ніч на суботу, 16 грудня, випустили по Україні 31 ударний дрон типу Shahed. Українські захисники впорались з переважною більшістю ворожих повітряних цілей. 

Як повідомляли "Ми-Україна", російська армія у ніч з 15 на 16 грудня здійснила чергову повітряну атаку на Київ. Для ураження ворог обрав ударні безпілотники, українська ППО наліт відбила. Минулося без руйнувань та постраждалих.

Головне