Наглядову раду Укроборонпрому очолив Давід Ломджарія

Наглядову раду Укроборонпрому очолив Давід Ломджарія

Головою наглядової ради акціонерного товариства “Українська оборонна промисловість” було обрано Давіда Ломджарію. Про це повідомляє пресслужба компанії.

“Вітаю Давіда Ломджарію з обранням і бажаю продуктивної роботи для наближення Перемоги та подальшого розвитку державного сектору ОПК. Впевнений, що разом з Давідом Ломджарією та іншими членами наглядової ради ми зможемо прискорити виконання ключових завдань Товариства: збільшення обсягів виробництва, ефективне реформування нашої оборонки та побудову антикорупційної інфраструктури”, ؘ– зазначає генеральний директор Укроборонпрому Герман Сметанін. 

Варто зауважити, що Ломджарія з лютого 2022 року є членом наглядової ради АТ “Укрзалізниця”, де займався реалізацією реформи корпоративного управління.

Крім того, очільник наглядової ради має 25-річний досвід успішної роботи з компаніями зі списку Fortune 500.

Нагадаємо, що Верховна Рада затвердила депутата Ярослава Юрчишина від фракції "Голос" на посаду очільника Комітету зі свободи слова. Юрчишин замінив посаду арештованого за підозру у державній зраді Нестора Шуфрича.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Кабінет міністрів України призначив нового очільника Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації

Головне