Нафтогаз у 2023 році перерахував до місцевих бюджетів понад 6,8 млрд грн податків

Нафтогаз у 2023 році перерахував до місцевих бюджетів понад 6,8 млрд грн податків

Група Нафтогаз протягом 2023 року перерахувала до місцевих бюджетів понад 6,8 млрд гривень податків. Про це повідомив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

Він наголосив, що підтримка громад в умовах війни є надзвичайно важливою, оскільки забезпечує фінансову стійкість регіонів.

"Підтримка громад в умовах війни - надзвичайно важлива. Минулого року підприємства Групи Нафтогаз перерахували до місцевих бюджетів більше 6,8 млрд грн податків. Це - наш внесок у фінансову стійкість регіонів", - зазначив Олексій Чернишов.

Водночас він додав, що найбільше коштів було перераховано до бюджету Києва та Київщини. Йдеться про суму у понад 1,7 млрд гривень. Ще 1,3 млрд гривень спрямовали до бюджету Харкова та Харківської області, і 1,1 млрд гривень - до бюджету Полтави та Полтавської області.

"Будемо робити все необхідне, щоб й надалі залишатись одним з найбільших платників податків в Україні", - наголосив голова Групи Нафтогаз.

Як повідомляли "Ми-Україна", раніше у Групі Нафтогаз оголосили, що Україна пройшла половину опалювального сезону і запасів газу достатньо для його успішного завершення.

Головне