Надихнулися російським серіалом: у Києві банда юнаків скоїла напад на 16-річного хлопця

Надихнулися російським серіалом: у Києві банда юнаків скоїла напад на 16-річного хлопця

У Києві банда юнаків скоїла напад на 16-річного хлопця, вони надихнулися російським серіалом. Про це розповів начальник Подільського управління поліції Юрій Трембіцький.

Затримані також пограбували неповнолітнього. Гроші поділили між собою. До своєї схеми залучили дівчат, які мали знайомитись в інтернеті з хлопцями та запрошувати на побачення. Перевагу надавали власникам дорогих ґаджетів. Надалі, компанія планувала грабувати тих, хто прийде на зустріч.

"Порушники зізнались, що на злочинні дії їх спонукав російський серіал про кримінальне життя підлітків, яких вони хотіли наслідувати", - розповів начальник Подільського управління поліції Юрій Трембіцький.

Підлітки надихнулися російським серіалом "Слово пацана. Кров на асфальті". Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, російські війська атакували Вовчанськ в Харківській області, призводячи до загибелі одного особи та поранення іншої. У результаті обстрілу також виникла пожежа автомобіля.

Про це заявив голова Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо досить серйозно активізувало повітряну розвідку, особливо на південному напрямку. Противник таким чином намагається виявили слабкі місця української ППО, яка знищує різні ворожі цілі, включно з літаками, розповів в ефірі "Ми-Україна" речник Повітряних сил ЗС України Юрій Ігнат. 

Паузу у завдання агресором авіаційних ударів на півдні і на сході він назвав "природною" та спричиненою збиттям п'яти російських літаків. 

 

 

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.