На Житомирщині зловмисники за сприяння співробітника "Нафтогазбезпеки" викрадали нафтопродукти

На Житомирщині зловмисники за сприяння співробітника

На Житомирщині затримали викрадачів нафтопродуктів, які незаконно врізалися у нафтопровід. Про це повідомив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов.

За його словами, зловмисникам допомагав співробітник ДП "Нафтогазбезпека".

"Служба безпеки Групи Нафтогаз спільно з Національною поліцією України затримали викрадачів нафтопродуктів. 6 осіб спіймали на гарячому під час незаконної врізки в нафтопровід на Житомирщині.

Затримали завдяки злагодженій роботі відповідних підрозділів безпеки Групи Нафтогаз. Яка вчасно вирахувала ще одного спільника злодіїв - старшого інспектора відділу охорони ДП "Нафтогазбезпека". Тепер він відповідатиме перед законом", - зазначив Чернишов.

Також він наголосив, що зловмисника з "Нафтогазбезпеки" звільнять з посади.

"Моя позиція - таким людям не місце в Групі Нафтогаз, тож його було звільнено. Будь-який натяк на корупцію для мене неприпустимий. Красти у держави, а, значить, в українців - я не дозволю. Жодного компромісу з корупцією! Наслідки будуть негайно, застерігаю", - заявив голова НАКу.

Разом з тим він висловив подяку очільникам МВС та Національної поліції Ігореві Клименко і Іванові Вигівському за допомогу у ліквідації злочинної схеми.

Раніше "Ми-Україна" писали, що Україна вперше в історії планує пройти майбутній опалювальний сезон, користуючись лише газом, видобутим на власних родовищах.

Головне