На Запорізькому напрямку Сили оборони розгромили вчорашній наступ росіян

На Запорізькому напрямку Сили оборони розгромили вчорашній наступ росіян

Армія РФ намагалася прорвати оборону ЗСУ на Запорізькому напрямку. У результаті безуспішної спроби наступу знищено 18 одиниць ворожої техніки та близько 70 росіян, ще 80 — поранені.  Про це повідомляє ОК "Захід".

Як повідомили в ОК "Захід", було знищено 18 одиниць ворожої техніки (з них 3 танки), близько 70 окупантів ліквідовано, 80 – поранено. Після наступу росіяни відійшли на попередні позиції.

В наступі було задіяно 30 одиниць техніки та досить великий особовий склад противника.

"Сили оборони на Запорізькому напрямку розгромили вчорашній наступ росіян Знищено 18 одиниць техніки (з них 3 танки), близько 70 російських солдат відправлено на концерт Кобзона, 80 замовляють квитки. Після наступу росіяни відійшли на попередні позиції", — повідомили у пресцентрі. 

Нагадаємо, минулої доби, 17 лютого, українські Сили оборони стримували війська рф на 8 напрямках фронту найгарячіше було на Мар'їнському: загалом на фронті відбулося 82 бойових зіткнення. Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти сьогодні атакували Херсон, внаслідок чого загинув чоловік, ще двоє місцевих жителів постраждали. Регіон обстріляли 39 разів. Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Головне