На Закарпатті затримано шахрая, який ошукав дружину військовослужбовця на $10 500

На Закарпатті затримано шахрая, який ошукав дружину військовослужбовця на $10 500

Закарпатські поліцейські завершили розслідування справи про шахрайство, де жертвою стала дружина українського військовослужбовця. Про повідомляє поліція Закарпаття в Telegram.

37-річний житель Тячівщини ошукав жінку на понад 10 500 доларів, пообіцявши їй допомогти звільнити чоловіка з російського полону.

Зловмисник запевнив свою жертву, що має “потрібні зв'язки” на території рф і може посприяти звільненню її чоловіка. Довірившись, жінка переказала йому всю суму. Однак, отримавши гроші, шахрай зник і перестав виходити на зв'язок.  

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника та затримали його. Наразі обвинувальний акт у справі вже скеровано до суду. 

Чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі за шахрайство, вчинене у великих розмірах.

Нагадаємо, раніше СБУ розкрила шахрайську схему, де зловмисник видає себе за співробітника СБУ та видурює гроші від сімей військовополонених. Шахрай обіцяв допомогу за великі гроші, підробляючи зв'язки з російськими органами. Після отримання коштів він припиняв комунікацію з жертвами. Зловмисника затримали.

Як писав “Ми-Україна” раніше, Служба безпеки України запобігла черговому ракетно-бомбовому удару по Харківщині. Затримано інформатора російських спецслужб, який під виглядом прогулянок з собакою намагався виявити позиції українських військ.

 

Головне