На Закарпатті судитимуть мешканця Київщини, який ошукав матір загиблого воїна на 7 млн гривень

На Закарпатті судитимуть мешканця Київщини, який ошукав матір загиблого воїна на 7 млн гривень

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо мешканця Київської області за шахрайство і незаконне придбання та зберігання психотропів. Про це повідомили у Закарпатській обласній прокуратурі.

Громадянин залучив мешканців кількох областей України до незаконної оборудки. Вони телефонували потерпілій з пропозиціями вкласти грошові кошти нібито в іноземну інвестиційну компанію.

З часом жінці обіцяли отримання відсотку від вкладу, що є вигіднішим, аніж пропозиції в банках України.

Пів року жінка систематично перебувала на зв’язку з шахраями та частинами вносила гроші нібито на відкритий для неї рахунок в компанії.

З листопада 2022 року по квітень 2023 року житель Київщини ошукав матір військовослужбовця на майже 7 мільйони гривень. Загальна сума, якою незаконно заволоділи шахраї, склала 7,5 мільйони гривень.

Нагадаємо, українська спецслужба викрила і затримала росіянина, агента ГРУ, якого "розконсервували" для полювання на українську ППО. Про це повідомили в СБУ. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, минулої доби війська рф здійснили обстріли правобережжя Херсонської області з артилерії, били з авіації та БпЛА. Через російську агресію постраждали три людини, серед яких дитина. Про це повідомили в ОВА.

Головне