На Вінниччині в пожежі загинула 3-річна дівчинка, ще двоє дітей - в лікарні

На Вінниччині в пожежі загинула 3-річна дівчинка, ще двоє дітей - в лікарні

У Вінницькій області, у селі Лучинчик Могилів-Подільського району, в пожежі загинула 3-річна дівчинка, ще двоє дітей потрапили до лікарні.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України на сторінці у Facebook. Як зазначається, пожежа сталась після того, як вдома без нагляду залишилося троє неповнолітніх дітей. 

Вогонь виник в одній із кімнат будинку, де знаходилася буржуйка. Після того, як старші діти - 9-річна дівчинка та 6-річний хлопчик - помітили пожежу, то одразу вибігли з будинку на вулицю. Водночас найменша, 3-річна дівчинка залишилася в осередку пожежі. Її врятувати не змогли.

До ліквідації пожежі рятувальники ДСНС залучали дев'ять осіб особового складу та два спецавтомобілі. Наразі старші дівчинка і хлопчик були госпіталізовані. Причину пожежі з'ясовують правоохоронні органи.

Нагадаємо, підпал в торговельно-розважальному центрі "Космополіт" у Солом'янському районі Києва, який призвів до пожежі у суботу, 13 січня, здійснив 7-річний хлопчик. Було розпочато кримінальне провадження за фактом умисного знищення або пошкодження майна. Поліцейські провели огляду місця події та опрацювали відео з камер внутрішнього спостереження.


Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у ніч з 5 на 6 січня у місті Дніпро сталась масштабна пожежа. Вогонь охопив ангар на території приватного підприємства в Індустріальному районі обласного центру. У будівлі були автобуси та обладнання. Горіння відбувалось на площі у 600 квадратів.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.