На Вінниччині рятувальники ліквідували пожежу на ринку "Центральний"

На Вінниччині рятувальники ліквідували пожежу на ринку

Пожежа на ринку "Центральний" у Хмільнику ліквідована за участю понад 50 рятувальників.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області у Facebook.

Рятувальники пишуть, що пожежу на ринку "Центральний" вдалося припинити 25 листопада о 23:08. Наразі рятувальники займаються роботами з проливки та розбору конструкцій. На щастя, обійшлося без постраждалих.

До ліквідації пожежі від ДСНС залучалися 54 особи особового складу та 15 одиниць техніки від ДСНС, а також були залучені підрозділи місцевих пожежних команд із сіл Уланів та Войтівці. Підвезення води було організоване добровільною пожежною командою села Березна.

Наразі встановлюються причини виникнення пожежі.

photo_2023-11-26_06-49-39.jpg (162 KB)

photo_2023-11-26_06-49-40.jpg (214 KB)

Нагадаємо, 25 листопада в одному з районів Київщини внаслідок чергової масовано російської атаки сталась пожеж на підприємстві. Об'єкт загорівся через падіння на нього уламків збитого ворожого дрона-камікадзе.

В цілому в області влучань зафіксовано не було. Минулося також і без постраждалих, але з руйнуваннями цивільної інфраструктури. Повітряна тривога в області тривала майже сім годин - з 2:06 ночі до 8:46 ранку. Упродовж всього часу на Київщині було чутно роботу сил ППО.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у російській Тулі дрон влетів у багатоповерхівку, є постраждалий. Діти, які проживають на поверсі нижче, звернулися за допомогою - у них переляк. Наразі на місці події працюють екстрені служби.

Згодом на Тулу налетіла ще одна зграя безпілотників. Росіяни пишуть про вибухи у місті. Дехто нарахував їх більше п'яти.

Головне