На Київщині через падіння уламків "шахеда" на підприємстві сталася пожежа

На Київщині через падіння уламків

В одному з районів Київщини внаслідок чергової масовано російської атаки сталась пожеж на підприємстві. Об'єкт загорівся через падіння на нього уламків збитого ворожого дрона-камікадзе. 

У Київській ОВА зазначили, що надзвичайники з вогнем впоралися. 

В цілому в області цієї ночі влучань зафіксовано не було. Минулося також і без постраждалих, але з руйнуваннями цивільної інфраструктури. 

"Пошкоджено три приватні та один багатоповерховий будинки, автомобілі і паркани. Пошкодження незначні", - йдеться у повідомленні КОВА.

Повітряна тривога в області тривала майже сім годин - з 2:06 ночі до 8:46 ранку. Упродовж всього часу на Київщині було чутно роботу сил ППО.

Як відомо, нічне протистояння між українською ППО та "шахедами" ворога закінчилось з рахунком 75:74. Переважну більшість повітряних цілей армія рф скерувала на Київ, про ППО працювала сьогодні ще у щонайменше шести областях. Так, над Дніпропетровщиною українські захисники збили ракету та пʼять ворожих дронів.

До процесу ліквідації ударних БпЛА ворога долучились як підрозділи РЕБ і зенітні ракетні війська, так і авіація та вогневі мобільні групи. При цьому на долю останніх припало збиття близько 40% "шахедів". 55 з 75 запущених безпілотників збили у Північній операційній зоні.

Нагадаємо, в результаті нічного нальоту дронів на Київ та область 25 листопада пошкоджень зазнали компоненти електричної мережі регіону. Через це жителів столиці та Київщини в цілому можуть спіткати обмеження енергопостачання, попереджає "Укренерго".

Як писав "Ми-Україна" раніше, в українській столиці через російську агресію 25 листопада постраждали п'ятеро людей.

Головне