На війні загинув колишній мер Умані

На війні загинув колишній мер Умані

У бою за Україну загинув колишній мер Умані, командир кулеметного взводу Олександр Цебрій. Про це повідомив очільник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

Відомо, що колишній чиновник став на захист Батьківщини від початку повномасштабного вторгнення рф на територію України.

"Тяжка втрата для Черкащини. Як і щоразу, коли гинуть наші воїни. Захищаючи Україну, загинув Олександр Цебрій. Колишній міський голова Умані. Став у стрій із перших днів повномасштабної війни. Командир кулеметного взводу. Молодший сержант. Славний воїн. Сміливець. Надійний побратим", - написав керівник ОВА.

Варто зауважити, що Олександр Цебрій воївав 58-й окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського. У березні 2024 року Президент України нагородив його орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Нагадаємо, що в Україні загинув 22-річний доброволець із Польщі Томаш Секала. З ним попрощалися на Байковому цвинтарі у Києві 20 липня. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, загинув майстер спорту з пауерліфтингу, чемпіон України та Європи Андрій Мазанович, який із перших днів великої війни пішов воювати.

Головне