На виїзд з України стоять 265 авто, десятки автобусів та пішоходів

На виїзд з України стоять 265 авто, десятки автобусів та пішоходів

На виїзд з України стоять 265 авто, десятки автобусів та пішоходів. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Найбільші черги зафіксовані на кордоні з Польщею. Зокрема, перед ПП "Устилуг" на виїзд очікують 80 легкових автомобілів та три автобуси (електронна черга), в "Угриневі" – 25 автівок та два автобуси.

В “Краківці” – 40 автомобілів та 35 автобусів (електронна черга), у “Шегинях” – 32 автобуси (електронна черга) та 30 пішоходів, тоді як в “Нижанковичах” – 347 вантажівки, зареєстованих в е-черзі, а в “Ягодині” – дев'ять автобусів в е-черзі.

У черзі на кордоні з Румунією п'ять автобусів (електронна черга) очікують перед ПП “Порубне”. На молдовському напрямку в пункті пропуску “Мамалига” – три автобуси в е-черзі.

Нагадаємо, російське окупаційне військо почало атакувати Одесу з ночі 29 грудня, спочатку ударними дронами, вранці - ракетами. Станом на зараз відомо про півтора десятка поранених, серед яких діти. Ворожі ракети обірвали життя двох людей. 

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер розповів, що армія рф цілила у житлові масиви обласного центру. "Прильоти" прийшлися по будинках.

Як писали "Ми-Україна" раніше, для здійснення масованого ракетного обстрілу по Україні вранці 29 грудня росіяни використала майже 110 ракет різних типів, включно  балістичними, крилатими та "Кинджалами". Про це повідомив президент Володимир Зеленський. 

 

 

Головне