На ТОТ Запоріжжя росіяни масово вбивають безпритульних тварин, - ЦНС

На ТОТ Запоріжжя росіяни масово вбивають безпритульних тварин, - ЦНС

Під прикриттям гуманних цілей – стерилізації та вакцинації – на тимчасово окупованих територіях Запорізької області росіяни масово вбивають безпритульних тварин. Замість обіцяної допомоги, окупанти жорстоко знищують бідних істот, які через війну втратили домівки та господарів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Місцевий гауляйтер Євген Балицький виділив на цю ганебну операцію 10 мільйонів рублів. Проте, за свідченнями очевидців, жодних програм з порятунку тварин не існує. Їх просто вбивають, інсценуючи "гуманні" процедури.

"Акції" зі стерилізації та вакцинації, які окупанти проводять "на камеру", є лише ширмою для приховування масового знищення.

“Співчуття та емпатія до беззахисних істот притаманне людині. Окупанти, російські військові, колаборанти – це інша категорія створінь, для котрих вбивства є нормальним явищем”, - заявили в ЦНС.

Нагадаємо, 51-річний киянин застрелив собаку сусідів через роздратування гавкітом. Вівчарка "Чіп", привезена із зони АТО у 2016 році, загинула. Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі за жорстоке поводження з твариною.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, російські окупаційні війська застрелили цивільного чоловіка в інвалідному візку біля лікарні у Вовчанську.

Головне