На ТОТ ворог навчає вчителів виявляти дітей з проукраїнською позицією, - ЦНС

На ТОТ ворог навчає вчителів виявляти дітей з проукраїнською позицією, - ЦНС

На тимчасово окупованих територіях російські окупанти провели для місцевих вчителів семінар, під час якого навчали, як виявляти дітей, які "можуть підтримувати Україну".

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Окупанти цинічно назвали такі прояви "девіантною поведінкою". Педагогам пояснювали, куди слід звертатися, якщо вони помітять "нелояльних дітей", і як через них отримувати інформацію про погляди їхніх батьків.

Фактично, росіяни планують використовувати дітей для збору даних про проукраїнські настрої, не усвідомлюючи, що таких поглядів дотримується більшість жителів на тимчасово окупованих територіях.

Центр національного спротиву знову закликає батьків розмовляти з дітьми вдома, а також повідомляти про вчителів, які співпрацюють з окупантами.

Нагадаємо, росіяни мають намір залучити студентів з тимчасово окупованих територій до практики в майстернях Збройних сил рф, де вони будуть ремонтувати військову техніку окупантів. Таким чином окупанти свідомо наражають молодь на небезпеку та використовують їх як "живий щит".

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Херсонщина зазнала атак з артилерії, авіації та безпілотників, внаслідок чого пошкоджено 20 об'єктів, постраждало кілька осіб, також є загиблий.

Головне