На ТОТ Луганщини підірвали "голову" місцевої "митниці" Юрія Афанасьєвського: що відомо

На ТОТ Луганщини підірвали

У будинку так званого керівника так званої митниці "ЛНР" Юрія Афанасьєвського пролунав вибух.

Як інформує очільник Луганської ОВА Артем Лисогор, "будинок Афанасьєвського разом із його власником не витримав, останній, щоправда, ще тримається".

Чоловік, за даними ЗМІ, нині перебуває у реанімації з множинними пораненнями голови, шиї та живота. Його стан оцінюється як важкий.

"У рф вирішили, що обійдуться без нього. Черговий колаборант не виправдав сподівань росіян", - зазначив Лисогор.

Він нагадав, що таким часом чином на окупованих росіянами територіях торік "прибрали" так званого генпрокурора Сергія Горенка разом з його заступницею. У травні цього року внаслідок потужного вибуху в барбершопі в центрі Луганська було важко поранено так званого т.в.о голови “МВС ЛНР” Ігоря Корнета.

Також Лисогор розповів, що на ТОТ Луганщини у 2022 році "на папері спростили митний контроль між регіоном та росією".

"Зраділи всі, доки кожен не опинився на кордоні, де побачив довжелезні черги і ретельні обшуки всіх, хто намагається перетнути його. Фінансові потоки росія звикла контролювати самостійно – без посередників. Це розуміють у самій рф, знають у всьому світі, ніяк не дійде тільки до колаборантів", - наголосив голова ОВА.

Як писав "Ми-Україна" раніше, наприкінці серпня Сили спротиву підірвали штаб пропутінської партії “єдина росія” в окупованій Новій Каховці на Херсонщині. Також було знищено три військовослужбовці ВС рф які відповідали за охорону цього об’єкту.

Головне