На Таврійському напрямку за добу армія рф втратила майже 300 бійців, танк та чотири ББМ

На Таврійському напрямку за добу армія рф втратила майже 300 бійців, танк та чотири ББМ

Вороже російське військо за минулу бойову добу, 26 жовтня, позбулося ще 286 солдатів у боях на Таврійському напрямку. На додачу, українські захисники перетворили на брухт шість одиниць військової техніки противника.

За даними Об'єднаного пресцентру Сил оборони таврійського напрямку, за учорашні день воїни Сил оборони України на вказаному відтинку фронту виконали 1007 вогневих завдань.

До списку знищеної 26 жовтня в зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” техніки армії рф входить: 

  • один танк, 
  • чотири бойових броньованих машини
  • один дрон.

На вказаній ділянці ворог втратив також один склад БК. 

В цілому за добу армія рф здійснила два авіаційних удари та майже 800 обстрілів. Відбулось 44 боєзіткнення.

Росіяни не полишають надій та спроб взяти Авдіївку під свій контроль, проте Сили оборони стійко тримають позиції і змушують ворог зазнати чималих втрат в особовому складі, техніці та озброєнні. Штурмова дії ведуть і на Мар'їнському напрямку, окупанти успіху не мають.

Нагадаємо, за добу до цього окупаційна армія рф на втратила 490 своїх бійців та 49 одиниць військової техніки та озброєння в зоні відповідальності ОСУВ “Таврія”.  Більша частина загиблого тоді особового складу на вказаному напрямку була ліквідована на Донеччині.

Як писав "Ми-Україна" раніше, від 10 жовтня коли розпочався активних наступ російського війська на Авдіївському та Марʼїнському напрямках, армія рф втратила більш як 5000 військових вбитими та пораненими та близько 400 одиниць військової  бронетехніки та озброєння. 

Головне