На Таврійському напрямку окупанти посилили штурмові дії

На Таврійському напрямку окупанти посилили штурмові дії

На Таврійському напрямку українські сили за добу ліквідували 567 окупантів, знищили 37 одиниць військової техніки та 207 безпілотних літальних апаратів (БПЛА) противника.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

Протягом минулої доби було знищено або нейтралізовано 207 БПЛА різних типів. Число піхотних нападів не зменшується. Ворог поки що обмежено використовує бронетехніку для підтримки своїх сил. В районі операцій Українських сил управління та відбиття ворожих ударів відбулося 3 ракетних атаки, 49 військових зіткнень та 835 артилерійських обстрілів. Протягом майже трьох діб ворог не здійснював авіаційних ударів.

Тарнавський додав, що українські захисники витримують оборону і активно діють на визначених напрямках.

За його даними, загальні втрати противника за минулу добу становили 567 осіб та 37 одиниць військової техніки, за винятком БПЛА. Серед них - 4 танки, 12 броньовані бойові машини, 19 автомобілів та 2 одиниці спеціальної техніки. Крім того, українські сили знищили один склад боєприпасів противника.

Нагадаємо, втрати російських військ в Україні становлять близько 383 180 осіб. Протягом останньої доби українські захисники знищили щонайменше 1070 російських окупантів.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, президент Зеленський засудив застосування сили працівників ТЦК щодо призовників.

Головне