На Таврійському напрямку армія рф втратила понад 630 військових та техніку

На Таврійському напрямку армія рф втратила понад 630 військових та техніку

Російські окупаційні війська втратили понад 630 військових та 19 одиниць техніку На Таврійському напрямку. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Він розповів, що минулої доби противник завдав чотири авіаудари, провів 82 бойових зіткнення та здійснив 934 артобстріли.

"Загальні втрати російських окупантів склали 637 осіб, знищено 19 одиниць військової техніки", - йдеться в повідомленні.

Тарнавський додав, що росіяни втратили не лише частину особового складу, але і техніку. Зокрема, два танки, вісім ББМ - зокрема, три бойових машини десанту різних модифікацій, вісім БпЛА, одну одиницю спецтехніки - портативну радіолокаційну станцію "Фара". Ще 18 одиниць техніки ворога пошкоджено.

Нагадаємо, що погані погодні умови ускладнюють збиття російський безпілотників. Особливо важко це робити авіації. ЗРК, на яких працюють мобільні вогневі групи, туман і погана видимість - це теж проблема, адже їм потрібна візуальна прив’язка до цілі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупанти прикривались українськими полоненими як "живим щитом" під час спроби атаки позицій Збройних сил України. Внаслідок відео, яке поширили в мережі, Офіс генпрокурора розпочав розслідування.

Головне