На Сумщині з-під завалів будинку, в який влучив "шахед", дістали тіло чоловіка

На Сумщині з-під завалів будинку, в який влучив

Рятувальники дістали з-під завалів тіло 40-річного чоловіка на місці удару "шахеда" по житловому будинку у Есманській громаді на Сумщині. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Сумській області.

За даними правоохоронців, крім двох жертв атаки є ще одна постраждала жінка.

"На жаль 52-річна жінка та 40-річний чоловік від отриманих травм померли, ще одна жінка отримала поранення, житловий будинок частково зруйновано… Внаслідок влучання 52-річна жінка від отриманих травм померла в лікарні, тіло 40-річного чоловіка дістали з-під завалів, ще одну було жінку травмовано", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що зараз на місці події продовжують працювати співробітники правоохоронних органів, рятувальники та медики.

"Триває ліквідація наслідків обстрілу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України "Порушення законів та звичаїв війни", - повідомили в поліції.

Як повідомляли "Ми-Україна", окупанти поцілили "шахедом" у двоповерховий будинок на Сумщині. Внаслідок атаки загинула жінка. Вона отримала тяжкі травми та померла в лікарні.

Головне