На Сумщині оборонці відбили три російські ДРГ

На Сумщині оборонці відбили три російські ДРГ

У ЗСУ розповіли, що ворог двічі намагався проникнути в регіон і обидві спроби були невдалими. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

“Сьогодні, до речі, знову зайшла диверсійна група на півночі області. Активними протидіями наших Сил безпеки й оборони були знищені. Оборонці не дають заходити на нашу територію ворогу”, — зазначив він.

У першому випадку атаки росіян прикордонники виявили кількох з них, які рухалися з території росії.

У інших випадках прикордонники разом із військовими ЗСУ завчасно виявили ворожі ДРГ та відкрили вогонь на ураження.

Для посилення напрямків заходу ДРГ були направлені підрозділи ДПСУ, Національної гвардії України (НГУ) та Збройні сили України (ЗСУ). Зокрема залучено артилерійський та мінометний розрахунки.

"В усіх трьох випадках – плани противника зірвано, ворог відійшов назад", - відзначає ДПСУ.

Нагадаємо, на півдні України Сили оборони за добу ліквідували ще 142 окупанти та знищили чимало ворожої техніки, серед якої, зокрема, зенітно-ракетні комплекси "Тор-М2" і гаубиця "Мста-Б". Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, з 2014 року експорт російської зброї впав на 53%, спад показників може бути пов'язаний з регулярними втратами армії рф у війні з Україною та міжнародними санкціями. Про це повідомили в міністерстві оборони Великої Британії.

 

 

Головне