На прикордонні Чернігівщини посилять контроль за пересуванням цивільних

На прикордонні Чернігівщини посилять контроль за пересуванням цивільних

На Чернігівщині біля кордону для безпеки місцевих жителів Держприкордонслужба посилить режим контролю за пересуванням цивільних. Про це повідомив голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус.

Таке рішення було ухвалено на Раді оборони Чернігівської області, де обговорювалися питання безпеки та оборони. Контроль посилять у п'ятикілометровій зоні біля кордону.

Комендантська година в регіоні залишається без змін з 00:00 до 4:00 ранку, а також діє заборона на продаж алкоголю з 22:00 до 9:00 (для торгових мереж та закладів харчування).

Нагадаємо, працівники СБУ викрили адміністраторів Viber-каналу у месенджері, у ньому повідомляли про місця вручення повісток. Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Відомості про "локації" перебування працівників ТЦК публікувались завдяки інформаторам серед місцевих жителів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний вшанував пам'ять загиблих у авіакатастрофі рік тому у Броварах міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського та його заступника Євгена Єніна.

Залужний наголосив, що Монастирський та Єнін у перші дні повномасштабного вторгнення рф зробили дуже багато для того, щоб не дати окупантам реалізувати свої плани.

Головне