На Прикарпатті трактор з людьми впав у річку - їх ледь врятували

На Прикарпатті трактор з людьми впав у річку - їх ледь врятували

В Івано-Франківській області трактор з двома людьми всередині впав у річку. Рятувальникам вдалось допомогти їм.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Telegram-каналі. Як зазначається, інцидент трапився у селі Горішнє Залуччя Коломийського району, що на Прикарпатті.

Там під час руху по дамбі трактор допустив з’їзд у річку Черемош. У той момент у кабіні перебувало двоє людей. Вони через сильну течію на річці самостійно вибратися з трактора не мали змоги.

"Рятувальники гірського пошуково-рятувального відділення міста Косів за допомогою катамарана дісталися до постраждалих та переправили на берег, де їх оглянули медики", - йдеться в заяві.

У ДСНС також опублікували відео того, як людей рятували з потопаючого трактора. Наразі інші деталі цього інциденту не відомі.

Нагадаємо, рясні дощі призвели до підтоплення 440 га сільськогосподарських угідь на Закарпатті. За даними рятувальників, найбільші підтоплення фіксуються у Берегівському та Хустському районах. Співробітники ДСНС намагаються ліквідувати наслідки негоди - разом з місцевими пожежними командами вони відкачують воду з підвалів житлових будинків та дворогосподарств.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, кількість населених пунктів Львівської області, які залишилися без енергопостачання через негоду, зросла. За даними голови Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, станом на 14:30 без світла на Львівщині були 454 населені пункти. Причиною знеструмлення стало налипання мокрого снігу.

Головне